Gizlilik Politikası

Bizimle paylaştığınız tüm kişisel verilerin korunmasına önem gösteriyoruz. Sizinle güvene dayalı ilişkimizi esas alarak, en iyi kullanım ve hizmeti sağlamak amacıyla ET-SE Hayvancılık Et ve Et Ürünleri Ltd. Şti. olarak sayfamızda çerezlerden faydalanmaktayız. Kullandığımız çerezler hakkında bilgi almak ve ilgili haklarınızı öğrenmek için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.

ÇEREZ POLİTİKASI

  • Çerezleri nasıl kontrol edebilirsiniz?

Çerez; kullanılmakta olan cihazın internet tarayıcısına ya da sabit diskine depolanarak söz konusu cihazın tespit edilmesine olanak tanıyan bir dosyadır. Günümüzde neredeyse bütün web siteleri çerezler kullanmaktadır. Çerez, bir web sitesini ziyaret ettiğinizde cihazınıza (örneğin; bilgisayar veya cep telefonu) depolanan küçük bir metin dosyasını ifade etmektedir. Çerez dosyalarında oturum bilgileri ve benzeri veriler saklanmaktadır. Çerezler, hem zamandan tasarruf edebilmek hem daha iyi bir internet hizmeti sunmak hem de kişiselleştirilmiş bir deneyimden faydalanmak amacı ile kullanılmaktadır.

  • Çerezleri nasıl kontrol edebilirsiniz?

Çerezleri dilediğiniz gibi kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Bilgisayarınızda hâlihazırda bulunan çerezleri silebilir, engelleyebilir ve çoğu Internet gezgininde çerez kaydedilmesini/yerleştirilmesini engelleyebilir bunu tarayıcının ayarlarını değiştirmek suretiyle gerçekleştirebilirsiniz.

  • ET-SE Hayvancılık Et ve Et Ürünleri Ltd. Şti. Tarafından Kullanılan Çerezler

Aşağıda web sitemizde kullanılmakta olan çerez türleri ve bu çerezlerin hangi amaçla kullanıldıkları detaylı bir şekilde ortaya konulmuştur.

  • Web Sitenizde ne tür çerezler bulunmakta?
  • Çerezler hangi süreyle depolanmakta?
  • Çerezler hangi verileri izliyorlar?
  • Çerezler hangi amaçla (işlevsellik, performans, istatistik, pazarlama vb.) kullanılıyor?
  • Çerezler Verileri üçüncü kişilerle paylaşıyor mu? Paylaşıyorsa nasıl ve neden?
  • Çerezler nasıl reddedilir veya kabul edilen bir çerez nasıl iptal edilebilir?
İsimTanımKategori

Yukarı yer alan soruların cevaplarının bilgi işlem departmanın sunması sonucunda bu tablonun oluşumu sağlanacaktır.

  • Kişisel Verileri İşlenen Kişi Olarak Haklarınız

KVKK uyarınca kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini, verileri işlenmişse buna ilişkin bilgileri, verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişilerin kimler olduğunu, verilerin eksik veya yanlış olması hâlinde bunların düzeltilmesini, kişisel verilerin KVKK’nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde silinmesini veya yok edilmesini, verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme ve verilerinin ilgili mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme hakkı bulunmaktadır.

Bize kişisel verilerinizle ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için başvurunuzda yer alan talepleriniz, talebin niteliğine göre en geç otuz gün içinde sonuçlandırılacaktır. Talebinizin niteliğine göre size ücretsiz cevap verebiliriz. Ancak, işlemin şirket için ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’de belirlenen tarifedeki ücret talep edilebilecektir.

Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili hususlarda başvurunuzu Şirketin internet adresinde bulunan başvuru formunu doldurarak veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul Ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 5. maddesinde şartlara uymak kaydıyla aşağıdaki şekillerde gerçekleştirebilirsiniz:

Başvuru YöntemiBaşvurunun Yapılacağı Adres
Şahsen Başvuru(İlgili Kişinin ya da yetkilisinin ‘vasi/vekil’ bizzat gelerek yaptığı başvuru )Sugören Mücahir Mevki Yalova Bursa Karayolu 15. Km No:512 Merkez/Yalova
Noter Vasıtasıyla BaşvuruSugören Mücahir Mevki Yalova Bursa Karayolu 15. Km No:512 Merkez/Yalova
Güvenli Elektronik İmza İle Başvuru [Güvenli elektronik imza ile imzalanarak Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) yoluyla başvurması]………
Mobil İmza ya da E-posta İle Başvuru [İlgili kişi tarafından veri sorumlusuna daha önce bildirilen ve veri sorumlusunun sisteminde kayıtlı bulunan güvenli elektronik posta adresini kullanmak suretiyle]kvkk@etseet.com.tr

Kullanıcının bu siteyi ziyarete devam etmesi, çerez kullanımına ve kişisel verilerinin işbu politika kapsamında işlenmesine onay verdiği anlamına gelmektedir.